‘Uzak Şehir’ ekibinin Budapeşte günleri

İlk iki sezonuyla izlenme rekorları kıran Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Uzak Şehir’in üçüncü sezon çekimleri Budapeşte’de başladı. Ozan Akbaba, Sinem Ünsal ve çocuk oyuncu Kuzey Gezer’i bir araya getiren setten kamera arkası kareler paylaşıldı. Fotoğraflarda Ozan Akbaba ile Sinem Ünsal’ın setteki eğle
Milliyet | 03/09/2026
Yorum yap
Yorum Yok
İlk iki sezonuyla izlenme rekorları kıran Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Uzak Şehir’in üçüncü sezon çekimleri Budapeşte’de başladı. Ozan Akbaba, Sinem Ünsal ve çocuk oyuncu Kuzey Gezer’i bir araya getiren setten kamera arkası kareler paylaşıldı.
Fotoğraflarda Ozan Akbaba ile Sinem Ünsal’ın setteki eğlenceli hâlleri dikkat çekti. İkiliye, dizide Cihan Deniz karakterini canlandıran Kuzey Gezer de eşlik etti. Minik oyuncu, senaryo gereği giydiği kostümle setin neşesi ve maskotu oldu.

Dünyada da ilgiy...
Kaynak: Milliyet | Haberin tamamı
Haberi Yorumla
Yorum Yok
Beğen
Haberde kim var?