D-Smart'ta kahkaha dolu hafta sonu

Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda olduğu, Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler gibi usta isimleri buluşturan Nadide Hayat, 21 Eylül Cumartesi saat 20.00’de MovieSmart Türk’te eğlence dolu
Milliyet | 19/09/2024
Yorum yap
Yorum Yok
Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda olduğu, Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler gibi usta isimleri buluşturan Nadide Hayat, 21 Eylül Cumartesi saat 20.00’de MovieSmart Türk’te eğlence dolu bir geceye davet ediyor.
HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL
Evlilik hayatını, üniversite eğitimi ve iş yaşamına tercih ederek 50 yaşına gelen bir kadının hayatına odaklanan film, Nadide’nin eşini kaybettikten sonra önce okul sıralarında, sonra ise mavi sularda bir maceraya atılmasını konu alıyor.
FERİDUN'UN YENİ HAYATI
Kaynak: Milliyet | Haberin tamamı
Haberi Yorumla
Yorum Yok
Beğen